ABOUT USFAQ-sIntrebari
Română (RO)English (UK)Deutsch (DE)Italian (IT)

Would you like to receive email notifications regarding discounts, special offers or new products?

Intrebari

Intrebari

Gama detoxifianta de zeolit pudra are la baza puternicul mineral numit zeolit care este folosit  ca ingredient activ principal .In concordanta cu filozofia noastra de combinare  a ultimei tehnologii legate de stiinta pielii,aromaterapia si cel mai pur ingredient organic natural,iti aducem in atentie aceasta revolutionara Gama detoxifianta de zeolit pudra activata natural.

 • provine din minereu vulcanic
 • este un mineral cu structura microcristalina si dinamica cu o puternica actiune detoxifianta, singurul mineral cunoscut incarcat negativ de pe pamant,oferind capacitatea de atractie  si absorbtie a poluantilor incarcati pozitiv pe cale naturala chiar daca provin din piele sau din aer.
 • Zeolitul din Gama detoxifianta ( Zeolit pudra si Zeolit Capsule)  este cunoscut sub denumirea de Clinoptilolit si provine dintr-un depozit unic din SUA, depozit aflat in exploatare de mai bine de  320 de ani, un ingredient pretios si rar.
 • Aceasta materie prima trece prin mai multe filtre de control, filtre ce garanteaza puritatea materiei prime, si certifica absenta metalelor grele care contamineaza majoritatea zacamintelor de zeolit.
 • Cu toate ca materia prima este de import, produsul pe care il veti achizitiona poarta cu mandrie mentiunea : “Produs fabricat in Romania”
 • Zeolitul este bogat in cele 4 nutriente vitale pentru corpul tau-Calciu,Magneziu,Potasiu si Sodiu si este cunoscut demult pentru calitatile sale benefice,incluzand stabilizarea pH –ului.
 • Aceste calitati au fost imbunatatite semnificativ datorita unei proceduri speciale care tranforma acest mineral in unul ultra pur si micronizat sub forma de pudra in cel mai puternic antioxidant si asigura asimilarea foarte usoara de catre celulele corpului uman.
 • Zeolitii prezinta toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate insa la un nivel superior. Diferenta dintre argile si zeolit insa, este precum cea dintre plumb si aur.
 • De secole, efectele de vindecare produse de argila au fost folosite pentru curatarea,detoxifierea, repararea,reimprospatarea si infrumusetarea pielii.
 • In zilele noastre,Zeolitul este cel care poarta traditia secolului 21,aducand odata cu el energie revolutionara ,ioni negativi, aceeasi ioni negativi pe care de obicei ii asociem cu odihna profunda, cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure sau produsa de briza oceanului.
 • Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au NANOTUBURILE , cu dimensiunea de 4,5 Angstromi, nanotuburi care capteaza si retin atomii de metale grele, si moleculele TOXICE , toxinela si aflatoxinele din organism.

Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure,structura ce-i ofera zeolitului capacitatea unica de a atrage metalele grele si toxinele. Zeolitul este format din depozite de cenuşă provenite de la eruptii vulcanice vechi din  mările vecine şi lacuri.
Ca multe alte minerale, zeoliţii au proprietăţi fizice şi chimice deosebit de interesante. Zeolitul este frecvent menţionat ca o "sita moleculara", care îi permite eliminarea eficienta a diferitelor  toxine, virusi şi alti contaminanti din organism. Structura zelitului pur si simplu are capacitatea de a filtra, bloca si retine  o multitudine de contaminanţi în condiţii de siguranţă pe care ulterior le elimina.
Cel mai eficient  zeolit  in ceea-ce priveste captarea toxinelor este Clinoptilolitul.

 • Datorita incarcarii negative foarte inalte,particulele micronizate de zeolit,atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza.Aceste toxine acum nu mai sunt daunatoare sau activate ci pur si simplu parasesc corpul sau pleaca prin detoxifierea pielii.
 • Proprietatile si actiunea Zeolitului micronizat sub forma de pudra este un puternic antioxidant.
 • Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman.Cum fiecare celula a corpului este invadata de substante daunatoare de aproximativ 10000 de ori zilnic,necesitatea puternicilor antioxidanti devine incontestabila.
 • Zilnic primim cantitati excesive de toxine in corp pe care acesta nu este capabil sa le dezintegreze sau sa le neutralizeze.
 • Multe membrane  asadar mor in momentul bombardarii cu particule de toxine incarcate pozitiv(radicali liberi).
 • Pudra provenita din Zeolit micronizat ajuta la neutralizarea acestor toxine din corp,si ajuta corpul la detoxifiere avand ca rezultat imbunatatirea tuturor functionalitatilor.
 • Particulele de sodiu,calciu,magneziu si potasiu sunt eliberate din pudra in fluxul sangvin pentru a alimenta corpul si particulele negative intrate in exces  incercuiesc membranele celulare si ajuta la protejarea lor printr-un constant atac asupra radicalilor liberi.
 • Ca rezultat se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii  de radicalii liberi si iritatiile pielii,incetinind procesul de imbatranire,o mai mare capacitate de inhalare a oxigenului si cresterea energiei.
 • Zeolitul arata o usoara crestere a pH-ului alcalin in jur de 7.4 facandu-l un incontestabil ajutor in tratarea conditiilor de aciditate a  pielii si iritatii ale pielii.
 • Pielea sufera de o deficienta majora de acid/mineral .Cele patru minerale principale si urmele de alte  minerale din zeolitul micronizat sub forma de pudra ajuta la restabilirea in limite sanatoase a pH-lui alcalin.
 • Mineralele sunt necesare pentru corectarea pH-ului ,asadar, sistemul imunitar la nivelul pielii poate functiona corespunzator datorita toxinelor din corp,acizii pot creste in sistem si pot cauza iesirea din parametri a pH-ului si pot deveni acizi.Cand se intampla acest lucru corpul tau va fi lipsit  de anumite minerale si acesta poate fi inceputul problemelor legate de piele si corp.
 • Prin restabilirea pH-lui alcalin din corp zeolitul ajuta la cresterea nivelului energetic,creste cantitatea de oxigen inhalat si pune in incapacitate de functionare normala  sistemul imunitar.
 • Ionii negativi,linistesc si echilibreaza nivelul pH-ului iar efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat produce incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si  de ingrijire a pielii.
 • Sapunurile de baie si apa de baie furnizeaza o perfecta cale de detoxifiere cu zeoliti.
 • Ceea ce conteaza este absorbtia ,depozitarea si neutralizarea toxinelor.Ca si la detoxifierea pielii,zeolitul hraneste pielea cu minerale active si urme de elemente.
 • Considerat un excelent ingredient activ,el este conceput sa hraneasca pielea de-a lungul intregii zile ca o lotiune hidratanta de fata si corp.
 • Zeolitul va prinde in capcana,va absorbi si va neutraliza toxinele,bombardeaza pielea pe timpul zilei iar in momentul in care este indepartat pe timpul noptii,toate toxinele vor fi indepartate si pielea va ramâne proaspata,curata si regenerata.
 • Zeolitul este sigur si lipsit de toxine in aplicatii
 • Zeolit are un nivel inalt al pH-ului alcalin si in consecinta este un produs excelent pentru pielea iritata si sensibila.
 • In masti, ionii toxici sunt absorbiti in zeolit si apoi sunt indepartati odata cu  masca.
 • Ionii negativi creaza un sentiment de echilibru,buna dispozitie si relaxare,
 • Capacitatea de a amplifica si imbunatati continutul altor ingrediente il face un produs si mai puternic .
 • Ajuta la protejarea pielii de atacurile constante ale radicalilor liberi si a inflamatiilor si este benefic pentru colagenul si elasticitatea pielii.
 • Zeolitul face ca lumea sa fie un loc mai curat in care sa traiesti,absorbind si neutralizand toxinele si elementele poluante si a fost folosit la limpezirea  atmosferei contaminata in urma exploziei nucleare de la Cernobil si Three Mile Island si folosit in decontaminarea solului.
 • Este o sintetica versiune folosita de NASA pentru protejarea astronautilor de precipitatiile radioactive.
 • Este folosit in sectorul industrial,in horticultura pentru producerea produselor organice.
 • Este folosit constant in tratamente medicale
 • Ajuta la protejarea pielii de constantele atacuri de radicalii liberi si in general ajuta la regenerare
 • Gama detoxifianta de zeolit pudra a fost in productia de cercetare timp de 3 ani avand acceptul consultantilor din industria cosmetica,cabinetelor  medicale naturiste,vanzatorilor de plante medicinale,mineralogiei,persoanelor care folosesc argila  ca si terapie,terapeuticii si dermatologiei din domeniul frumusetii.

Clinoptilolitul are o structură asemănătoare unei custi formata din oxid de siliciu şi oxid de aluminiu. Aceasta are ca rezultat o supraincarcare negativa acţionând astfel ca un “magnet mineral ". Ce înseamnă acest lucru pentru tine? Deoarece multe toxine din organism sunt incarcate cu o sarcină pozitivă, Clinoptilolitul, actioneaza ca un magnet, atragand metalele si toxinele incarcate pozitiv si le absoarbe in structura sa in forma de fagure.. Acesta este în esenţă un "cocon chimic". Acest fenomen este cunoscut sub numele de schimb cationic, şi are o mare capacitate de schimb de cationi care oferă multe beneficii pentru sănătatea corpului dumneavoastra.

 Clinoptilolitul este  singura forma de zeolit pentru consum uman cu un nivel de puritate variabil. Conform United States Geological Survey (USGS), cele mai bune depozite naturale de zeolit din întreaga lume sunt estimate să aibă un conţinut de zeolit variind de la 60% la 80% în puritate. Zeolitul nostru  vine de la sursa cea mai pura din lume, cu o puritate de 65-78% Clinoptilolit.

 In urma prelucrarii, purificarii si activarii acest procent de clinoptilolit creste foarte mult, precum si capacitatea de schimb cationic.

Capacitatea de Schimb Cationic (in engleza Cation Exchange Capacity; CEC )este capacitatea de a acţiona ca un magnet mineral, în atragerea de toxine şi metale grele din organism, eliminarea acestora si cedarea de ioni in locul acestora.
Multi contaminanţi care se găsesc în natură sunt incarcati pozitiv.

Zeolitul , fiind incarcat negativ, acţionează ca o capcană, atragand toxinele şi în condiţii de siguranţă le elimina din organism. Acest lucru este în esenţă un “cocon chimic”.
Capacitatea sa extraordinara de schimb cationic il claseaza mult peste argilele superioare.

Toxicitatea are caracteristica de a fi dăunătoare, toxica, cancerigena, periculoasa şi, astfel, dăunătoare pentru animale, plante, sau oameni. Toxinele conduc  la efecte secundare nedorite precum reducerea speranţei de viaţă, precum si a calitatii vietii. Indiferent daca  sunteti o persoana constienta de insemnatatea mediului sanatos, care traiti intr-o zona mai putin locuita sau sunteti locuitor al unui oraş, sunteti expusi contaminarii in decursul unei zile, similaritatile dintre nivelele de toxicitate ale persoanelor care traiesc in cele doua medii ridica probleme serioase de ingrijorare. Nu atat nivelul unei singure componente toxice in special , ci, mai degrabă, combinaţia între toate aceste elemente constitutive şi efectul cumulativ al acestora asupra corpului uman, este cea care provoacă îngrijorare. Întâlnim contaminanţii in aerul pe care îl respirăm,in mâncarea şi apa pe care o consumam, precum şi in materialele din casele noastre şi la  locurile de muncă. Prin stilul modern de viata omul este supus la contaminare zi de zi. In prezent, pentru a reduce acesti contaminanţi şi efectele acestora, se utilizeaza un antioxidant superior şi natural, cum este  Zeolitul.

Zeolitul fabricat de ECONATURA  are o puritate de pana la 98% si este considerat mineralul cu cea mai mare puritate din lume. Acest zeolit nu este alterat sau modificat sub nici un aspect.
 Zeolitul  este purificat, ACTIVAT si apoi transformat intr-o pudra foarte fina care poate fi consumata usor cu apa, suc sau ceai.
Iti poti inventa deasemeni propriul tau mod de a-l consuma

In cadrul comunitatilor ,anumite surse de zeolit sunt mai bine percepute in sectorul aplicatiilor.Calitatea zeoltului este determinata de trei factori importanti:
Primul este puritatea zeolitului
In al doilea rand zeolitul trebuie sa aiba o inalta capacitate de schimb cationic.

Capacitate de schimb cationic a zeolitului (CSC) este direct legata de gradul de puritate , precum si de metoda de activare.

Zeolitul in starea sa naturala are CSC destul de mica, diferitele metode de activare conducand la diversi indici CSC.
In final ,zeolitul trebuie sa nu contina cristale de siliciu.Cristalele de siliciu pot provoca boli de plamani si cum anumiti zeoliti  contin cristale de siliciu,trebuie evitati..Acesti silicati sunt daunatori pentru fiintele umane.

Raspunsul este NU.
Aluminiul din zeolit este sub formă de aluminosilicat (structura strans legata ce nu poate fi rupta cu usurinta, conducând la absorbţia aluminiului în organism). Cu toate acestea structura rigida astfel formata este tocmai cea care permite contaminanţilor incarcati pozitiv şi toxinelor să fie atrase în această structura, pentru a fi prinse şi în cele din urmă sa fie eliminte prin sistem.. Aceasta este metoda naturala de a capta si indeparta metalele grele si toxinele din organism.

Raspunsul este DA.
Măsoara zilnic cantitatea de mancare ingerata a animalului de companie (măsoara greutatea totală zilnică de alimente) şi  adaugă  zeolit in proportie de 2-5% din această valoare . Pur şi simplu adăugaţi zeolit in alimente sau in apă şi  amestecati. Veti constata ca animalul dumneavoastra de companie ar putea prefera produsele alimentare care conţin zeolit in locul alimentelor fără el. Atunci când se da o posibilitate de alegere, animalele au capacitatea nativa să caute forma cea mai benefică de nutriţie.

Când a avut loc incidentul nefericit de la Centrala atomo-nucleara de la Cernobil, zeolit natural a fost transportat  in oras ca o măsură de prim răspuns pentru a atenua efectele nocive ale radiaţiilor, scurgerea în aer, apă şi sol. Contaminarea radioactivă este foarte persistenta în organism şi in mediul înconjurător. Zeolitul  este încă consumat de copiii din apropierea oraşului Cernobil (în pâine şi prajituri) iar vacile de lapte sunt hranite cu zeolit pentru a prinde in capcana contaminantii, cum ar fi  stronţiul pentru  a contribui la minimizarea efectelor nocive ale radionuclizilor în organism. Zeolitii  naturali sunt de asemenea folositi in multe zone de pe glob care conţin elemente de contaminare nucleara (SUA, Canada, Australia şi Europa).

Un alt exemplu de folosire a zeolitului in controlul radiatiilor si a efectelor acestora este cazul accidentului nuclear de la FUKUSHIMA, unde cantitati uriase de zeolit industrial au fost aruncate peste ramasitile reactoarelor distruse, pentru a absorbi radiatiile emanate de acestea.

Dacă sunteţi sub tratament chimioterapeutic sau radioterapeutic  şi doriti să folositi zeolit pentru a scăpa de toxinele din organism, consultati-va întotdeauna  medicul de familie  sau furnizorul de servicii profesionale in sectorul sanatatii. Dacă nu sunteti conştienţi de beneficiile zeolitului de a prinde in capcana si de a elimina toxinele,  ar trebui să va uitati la rubrica “Intrebari Frecvente” ale acestui site şi, de asemenea sa va informati din numeroasele surse puse la dispozitie de internet, în scopul imbunatatirii starii dumneavoastra de sanatate şi de bunastare.

Nu.Zeolitul va ajuta doar în îndepărtarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele în forma lor cationica) şi nu va afecta  metalul, în stare solidă (nedizolvat).
Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora ( dizolvare  denumita in metalografie DIFUZIE METALICA).

Terapia de chelatare presupune administrarea agentilor chelatati in scopul indepartarii metalelor grele din corp.Majoritatea complexelor de metale gasite in natura sau in mediul inconjurator sunt obligate a fi stranse intr-o forma, intr-un inel de chelatare.Chelatarea este o combinatie intre ionii de metal si un compus chimic formand un inel si permitand indepartarea toxinelor si metalelor grele, cum ar fi plumbul sau mercurul în condiţii de siguranţă din fluxul sanguin.

Desigur, pe internet exista o cantitate  mare de informatii referitoare la folosirea Zeolitului in tratarea cancerului (informatii formale si informale).
Fără o testare completa fără hrană, suplimente, ierburi, plante, minerale sau furnizor de minerale (inclusiv zeolit) se poate face afirmaţia că produsul  poate vindeca cancerul.Este complet ilegal.Ca un plus la alternativele stilului de viata ales de fiecare individ ,depinde numai de dumneavoastra ca si consumator sa va faceti propriile cercetari privitoare la prevenire,tratament sau remediu pentru anumite boli, în ceea ce priveşte consumul de alimente, pastile, plante,plante medicinale, suplimente, şi minerale (inclusiv zeolit). Datorită structurii chimice unice a zeolitului si înalta puritate a zeolitului, este un alt mijloc de a ajuta  organismul sa scape de toxine şi de a îmbunătăţi starea generala de sanatate si bunadispozitie.

 • Este foarte important de mentionat ca zeolitul pudra detoxifianta nu este un medicament si nu a fost promovat de noi ca si cum ar fi unul.
 • Informatiile de mai sus sunt in scop educational si nu intentioneaza sa puna diagnostice pentru nici o boala
 • In orice caz de boala este indicat sa apelati la un cadru medical calificat.
 • Aceasta pudra de asemenea nu inlocuieste alte vitamine esentiale cum ar fi: minerale, proteine, carbohidrati si mancarea sanatoasa de care organismul are nevoie.

Zeolitul nu este afectat de temperatura. Fie că este adaugat la gatit, copt, lasat într-o maşină în timpul lunilor fierbinţi de vară, sau plasat într-un congelator, zeolitul este complet stabil. Zeolitul conţine o cantitate mică de apă, dacă produsul este congelat, asadar inainte de a-l consuma pune-l la temperatura camerei pentru a se incalzi.