Home ZEOLIT-PUDRA ABRAZIVA

¿Quieres recibir notificaciones acerca de descuentos, ofertas especiales o productos nuevos?

Considerati detoxifierea necesara?
 
Tenemos 3 invitados conectado
ZEOLIT-PUDRA ABRAZIVA PDF Imprimir Correo electrónico
No hay traducciones disponibles.

 

altAceasta masca cu zeolit beneficiaza pe langa proprietatile miraculoase ale mastii cu Zeolit, de o proportie de 10-15 % de pudra de zeolit activat cu o granulatie de pana la 150 microni, sort introdus in masa pudrei cu scopul exact de a oferi un efect de abraziune, pentru exfolierea stratului superficial de celule moarte.

Utilizarea acestui tip de masca este indicata acolo unde stratul superficial necesita o granulatie mai mare pentru a fi indepartat, efectul mastii fiind mult mai puternic, intrucat pudra fina de zeolit actioneaza direct asupra celulelor, dupa inlaturarea stratului de celule moarte.

Este o masca cu un efect extrem de puternic, a carei folosire se recomanda a se face la un interval  minim de doua saptamani, de preferat a fi aplicata de catre un cosmetician profesionist.

Prezentare: ZEOLIT PULBERE MICRONIZATA , flacon 300 grame.

 

Marca Zeolit este o marca inregistrata si este detinuta de catre Econatura SRL. Domeniul Zeolit.ro este detinut de catre Econatura SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Zeolit, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Econatura SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Econatura, conform cu cele de mai sus. Toate acordurile date pana acum pentru folosirea acestei marci se revoca incepand cu data prezentei. Produsele purtand marca Zeolit in denumire, fara acordul scris al Econatura SRL vor fi considerate a fi produse ce poarta marca contrafacuta, si autorii contrafacerii vor fi pedepsiti in conformitate cu legislatia penala in vigoare.