Prima paginaProduse
Română (RO)English (UK)Deutsch (DE)Italian (IT)

Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

Zeolitul, este un mineral format cu sute de milioane de ani in urma, prin depunerea pe fundul oceanului primar a cenusei vulcanice, purtata multi kilometri prin atmosfera, filtrata prin aerul pur apoi prin  apa la fel de pura, urmata de o geneza care a durat milioane de ani in care aceste sedimente pretioase au calatorit prin subteran alaturi de alte roci, ca sa iasa la suprafata transformate intr-un mineral cu proprietati unice pe planeta.

In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit.

Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna "a fierbe", iar lithos inseamna "piatra". Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica "piatra care fierbe", denumire rezultata din proprietatea spectaculoasa a acestuia de a absorbi peste 15% apa,ca apoi,  prin incalzire aceasta sa se evapore, aparand fenomenul de "fierbere" datorat acestei evaporari .

Folosirea zeolitului in terapie  este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca, unde este denumita si piatra miraculoasa.

 

Stimati clienti,

Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate.

Garantam aceasta, atat prin tehnologia de ultima ora folosita,cat si prin controlul permanent al calitatii fabricatiei.

Va puteti convinge de faptul ca produsele noastre sunt originale, cautand timbrul sec imprimat pe eticheta superioara, timbru sec ce poarta inscriptia " ZEOLIT - ORIGINAL PRODUCT" .

  

Daca ati cumparat un produs ce nu poarta acest timbru sec, va rugam sa ne contactati. Va vom trimite un produs original, in schimbul celui contrafacut si a facturii aferente, si vom lua masuri impotriva falsificatorilor.

Va multumim si va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru a va oferi un produs de calitate.